Wednesday, May 30, 2012

{Cherry Menlove - Easy Jubilee}


Next month Queen Elizabeth II of England will celebrate her 60th year on the throne, The Diamond Jubilee. No doubt that all loyal subject will celebrate with Her Majesty.

Cherry Menlove wrote a nice e-book named "Easy Jubilee" full of little projects and yummy recipes for a relaxed (jubilee) party. I bought it and I love it and...... it is a steal at € 1,49 ( $ 1,96) for 75 pages. 
A digital magazine is more expensive.

The book is published in e-pub format, so you need a special reader to read it. I downloaded it at the iBookstore for my iPad. You can read more about the book and the technical stuff at Cherry's blog .
You can take a peek at the book on Amazon.com

Photo: Amazon.com
Take care,
P.S. Would you do me a favor? If you read my blog in a Reader, would you visit my blog and let me know if you difficulties getting there? Thank you!

5 comments:

 1. Nee geen enkel probleem om vanuit de Reader hierheen te clicken :-)
  Dus betekent deze laatste aanschaf dat je een feestje gaat geven.... ;-)

  ReplyDelete
 2. Oh I was thinking of getting that. I think I'll get it on iPad too, not sure it'd be worth it on Kindle. Thanks Marianne!

  ReplyDelete
 3. Hoi hoi, nou daar ben ik weer eventjes.
  Het probleem wat ik heb om bij jouw te komen is als volgt:
  Als ik een berichtje van jouw krijg en ik die binnen haal op mijn computer druk ik altijd op jouw blognaam en dan kom ik dus op google+ en van daaruit kan ik dus niet op je blog komen.
  Maar als ik van uit mijn blogreaderslijst op je blog druk kom ik keurig hier terecht dus ik weet wat ik in vervolg moet doen.
  Ik wens je een fijne dag.
  Liefs gerda

  ReplyDelete
 4. nou om eerlijk te zijn, ben niet z van de jubileums, amar als ik 60 regeer zal ik er eens over nadenken hahaha, ik lees je blog als volger niet als reader, maar ik had die problemen vorheen ook daarom heb ik de reader eruit gegooid.

  ReplyDelete