Wednesday, February 1, 2012

{pasta pesto}


I love Italian food. Last month I ordered a box full of home made Italian goodies at Fattoria La Vialla (for Dutch follow this link), a family farm in Tuscany. The box included wine, olive oil, pesto, pasta, bombolino sauce and olives. Yummy!

I made this tagliatelle with pesto from the stash of goodies. It is heaven on earth. 
Bye,


2 comments:

 1. Dat ziet er lekker uit meid.
  Ja zo zie je maar dat het in de beste families voor komt dat er iets rots zit in een tas, kast of koelkast.
  Ik zou eigenlijk niet weten waar je waxpapier mee kunt vergelijken. Ik weet dat ze zulk papier bij de bloemenwinkels hebben en ik geloof dat sommige bakkers ook wel het enige gebruiken maar of dat exact hetzelfde paier is dan wat ik hier heb weet ik niet.
  Fijne avond.
  Liefs Gerda

  ReplyDelete
 2. I love pesto pasta, it's just gorgeous. That looks like a really good one. I'm very jealous :)

  ReplyDelete