Wednesday, July 13, 2011

{connect design}


As you know I am an Apple lover! Today I saw this iPhone case on a Dutch iPhone blog. 


 An iPhone case you can embroider. Unfortunately it's for an iPhone 4 and I have an older model (they turn old very fast btw). If I did have an iPhone 4 I would have ordered it, it's really cute. There are several colors and stitch designs to choose from.

The iPhone case is for sale in an online Korean shop named Connect Design. They have a lot of other nice design items for sale, but also retro items.  Like this watch notebook.
And Multi Lines, an extension line with multiple inlets. They won several prices for this design.

These are just a few examples. You will have to take a look yourself!Take care,


="" href="http://www.mylivesignature.com/" target="_blank">

2 comments:

 1. Hallo Marianne,
  heel hartelijk dank voor je spontane hulp elke keer weer! Ik denk dat ik inderdaad toch maar eens die Photoshop Elements ga aanschaffen, want zelfs onze buurman die professioneel fotograaf is, werkt met deze eenvoudige versie en is er dik tevreden over. Ik heb alleen totaal geen idee hoe dat LIVE WRITER werkt. Moet je daarvoor eerst iets downloaden of zo? Vroeger had ik zo´n oude sjabloon van Blogger, maar op een gegeven moment heb ik op die knop voor de nieuwe layouts gedrukt en weg was mijn layout! Ik heb er nog altijd spijt van, want die oude sjablonen gaven meer creatieve vrijheid, vind ik. En ik ben ook niet zo thuis in computer- en html-taal om zomaar aan het sjabloon iets te gaan toevoegen of weg te halen. Dom genoeg had ik ook geen backup van mijn blog gemaakt toen.
  Beste groetjes en nogmaals dank!
  Marjolijn

  ReplyDelete
 2. Some great ideas, also you have a spelling mistake - it should be "they won several prizes for this design.."

  ReplyDelete