Wednesday, May 19, 2010

{the sea}

As you I told you in one of my previous posts, H. and I visited the coast again 2 weeks ago.

Here are some pics I made on the beach of Bergen.

bergen 2010 025

bergen 2010 023

bergen 2010 038

bergen 2010 042

bergen 2010 173

bergen 2010 040

I love the combination of colors of the sky and sand, blue and ecru.

Bye,

3 comments:

 1. ik ben dol op de zee!! In de zomervakantie gaat onze reis naar Noord Holland, heb er vreselijk zin in! Kom al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren(jaartje of 20) welk jaar wel een keer in zeeland en dat voelt altijd zo fijn, ben benieuwd of dat in Noord Holland net zo is!!!

  groetjes
  Lynda

  ReplyDelete
 2. Wat een onwijs leuke verrassing lag er vandaag in mijn brievenbus.
  Wat ben je een schat, heel erg attent.
  Ik ben onwijs blij met het blad, er stonden echt leuke dingen in.
  Koop je die gewoon in NL, had er nog nooit van gehoord of gezien.
  Heel hartelijk bedankt daarvoor.
  Ik ben je niet vergeten terug te mailen hoor, heb vandaag mijn schoonouders weer gesproken en mijn schoonvader kon het bonnetje niet vinden van de post.
  Ze komen hier van het weekend en hij had beloofd et dan voor mij opgezocht te hebben, ik kom er nog op terug en dat het geld wat later op mijn rekening komt is helemaal geen probleem, ik weet dat het wel goed zit met jou.
  Heerlijke foto´s heb je gemaakt, ja de zee en het strand zijn altijd dankbaar om daar foto´s te maken.
  Lieve groetjes Gerda

  ReplyDelete
 3. Veel plezier op het strand. Lekker uitwaaien. Heerlijk!

  ReplyDelete