Friday, February 19, 2010

{Benevolent Postcard Society}

I discovered the BPS last September when it was too late to enlist. When I  read there was a waitinglist I asked Lori to put me on it.

On old year’s eve I received an e-mail from Lori at The Benevolent Postcard Society that there was an opening, did I want to participate. YES I did...

Now what is BPS? Members of BPS send a postcard each month to another member. Each month it is a different person. You send a home made card or a ready made card. I really liked the idea. I love receiving postcards from other coutries (who doesn’t).

I might even attempt to make some postcards myself LOL

If you like the idea you can ask Lori to  put you on the waiting list or try an alternative like  Postcrossing. It is basically the same idea, just on a much larger scale. I tried it (because BPD was full) and really like it. I will certainly continue using Postcrossing.

I received this card fromVanessa from the UK in the beginning of this month.

bpsfebr

Have a nice weekend!

Bye,

 

bps_button_sm

7 comments:

 1. Hi marianne,

  Gisteren had ik mijn gratis zakje postzegels al in huis.

  Ik neem aan dat jij je bestelling inmiddels ook binnen hebt??

  Leuk is het wel, zomaar postzegels kado!!

  Nogmaals heel hartelijk dank!!

  Fijn weekend,groetjes Thea

  ReplyDelete
 2. leuk idee meid, lijkt me enig, ik houd er ook van contacten met mensen uit andere landen te hebben. Ik houd dit eens in de gaten, maar ik moet je zeggen ik heb best veel contacten al met nieuwe landgenoten, :)), dus kaarten geneog hahaha, Maar weet je wat ik wel ens jammer vind, ik zie dat er vele engelesen dagelijks mijn blog bezoeken, amar ze schrijven niets, dat zou ik nu ook wel eens leuk vinden, zo krijg je toch ook nieuwe ideen, en je kunt kijken wat zij doen zoals. Altijd leuk deze wereld vind je neit :)) liefs van mie..... tis bijna maarttttttttttttttttttttt ;)))

  ReplyDelete
 3. What an interesting and fun thing to be a part of! I bet this will be fun! Fun! Fun!

  If I wasn't SWAMPED with a billion other needs and wants right now.. I would maybe think of joining... but my life is just too crazy right now. I'll be lucky to get out cards to my loved ones on their birthday at the rate I'm going...

  Hope your weekend is great..
  I ordered my Skype headphones.. so they should be here soon. But-- I won't have video. ~ At least we will be able to talk in the real life? Yay!!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuk initiatief! Ik had er nog nooit van gehoord. Veel plezier met het versturen en ontvangen van de kaartjes.

  ReplyDelete
 5. Leuk dat je mee wilt doen aan mijn loterij Marianne, ik zal duimen voor je.
  je vroeg me hoe het met de kleine meid gaat, nou die groeit als kool en begint steeds meer op een lekker puddingbroodje te lijken.
  Overal van die lekkere vetkwapjes en een lekkere bolle toet.
  Eeen heerlijke gezonde meid en een ontzettend vrolijk kind, ze lacht naar alles en iedereen.
  Wat kun je toch verliefd zijn op zo´n kelin kindje.
  Ik wens je een lekker weekje vakantie, blijf je lekker thuis of gaan jullie er tussen uit?
  Pas op je zelf en elkaar.
  Lieve groeten Gerda

  ReplyDelete
 6. Marianne-
  Yes!! Victorian Trading Company ships internationally. ~ And when they make a mistake.. they fix it and ship it for free.. even internationale. Once you order.. they send 4 free catalogs that are TOTAL eye candy. Love them lots!

  ReplyDelete
 7. Wonderful post, thanks so much for sharing!

  ReplyDelete